2018

We kijken terug op een prima en druk jaar, leuk om te zien dat mensen weer graag een mooie tuin willen, en daar mij het vertrouwen in geven. Vorig jaar veel straatwerk gedaan in Rijswijk, Pijnacker en Scheveningen. Een achtertuin opgeknapt op de Zijde in Boskoop. Dit jaar wordt er nog verder aan deze tuin gewerkt. Zo ook verschillende achtertuinen gemaakt in Gouda, Hazerswoude, Oegstgeest en Wassenaar. In Alphen a/d Rijn heb ik een Houten Terras gerealiseerd en bij een tuincentrum een kas opnieuw bestraat. In Amsterdam een dakterras en binnentuin betegeld, in de Meern een riool gerepareerd en ja, in Valkenswaard en Den Haag kunstgras aangelegd in diverse speeltuinen, Dit is een vak apart. Zoals u ziet een aardig rondje 'Nederland'. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende offerte en ik kom graag langs om samen met u mee te denken over uw tuin, en het helemaal naar uw wensen te maken. Tenslotte is een tuin het visitekaartje van uw huis!

 

Februari 2017

Dit jaar, begin januari goed begonnen. Een groot straatwerk in Scheveningen. Daar hebben we een kruising aangelegd met gebakken 10-duimers. Halverwege het volgende werk een entree voor een bedrijfspand in Rijswijk begon het, Ja hoor.. te vriezen. Na nog een dag in de vrieskou gewerkt te hebben zat de vorst in de grond en had ik nog anderhalve week verplichte vakantie. Vorige week het straatwerk in Rijswijk verder afgemaakt. Nu verder in Pijnacker met straatwerk in een woonwijk. Afgelopen vrijdag werk voorbereid voor een mooie klus op het Noordeinde in Boskoop. Hier maak ik de sierbestrating van een tuin in orde. De opdrachten gaan al met al weer binnenstromen. Een goed begin van 2017. Ik heb er weer zin in. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende offerte. of neem een kijkje op mijn Facebook pagina.

December 2016

Een fijn druk jaar geweest! Mooie tuinen gemaakt en tevreden klanten en aannemers achtergelaten. Op naar het nieuwe jaar, Fijne feestdagen en een sierlijk 2017 toegewenst.  Erwin Spee                                                                                   

22 mei 2016

De prunis struiken heb ik neergezet op de erfgrens van de kavel. Inmiddels ben ik begonnen met palen slaan om daar schanskorven tussen te bevestigen. Omdat de klant nog niet zo'n haast heeft, ga ik hier af en toe mee verder. Een leuk gesprek gehad met M. van der Salm van www.livingluxury.nl Kijk gerust eens op zijn site, hij heeft erg mooie producten voor in de tuin. Intussen hebben we al weer diverse projecten afgerond in Hazerswoude, Nieuwerkerk, Capelle a/d IJssel, Waddinxveen,Zoetermeer, Alphen a/d Rijn en Boskoop. Deze week rond ik een tuin af in Zoetermeer en begin ik aan de bestrating van een achtertuin in Boskoop, vervolgens staat er alweer een grote achtertuin gepland in Zoetermeer en in Boskoop. Tussendoor ga ik nog 3 weken aan de slag voor K. Vurens. Al met al lekker druk..!

10 April 2016

Een aantal weken geleden ben ik begonnen met 'Project Breedijk' in Waddinxveen. Op dit stuk kavel komt straks een chalet te staan. Omdat de grond vrij drassig is, ben ik begonnen met het aanleggen van drainage. De buurman van de kavel kwam vertellen dat hij tijdens het regenen al heeft gezien dat de drainage goed werkt! Vervolgens gaan we schuttingen plaatsen van Douglas hout en een heg aanleggen van prunis struiken. Het aanleggen van de parkeerplaats doe ik d.m.v. splitplaten. Wordt vervolgd..