Jaarlijkse blog

2021
Ook dit jaar denk ik weer graag met u mee. Uiteraard netjes op gepaste afstand i.v.m. de Covid-19 regels. Uiteraard kunt u mij via de website of via mijn mobiele nummer bereiken op 06-48761443 voor een vrijblijvende offerte.

2020
En toen was daar Corona, wat een jaar, wat een indrukken. Het is ondanks dat wel een druk en prachtig jaar geweest. Het team van Spee Boskoop is blij dat wij kunnen bijdragen aan een geluksgevoel bij mensen. Mensen vinden het juist in deze tijd fijn om te kunnen genieten van een tuin dat er weer netjes en mooi bij ligt.

2019
Wij hebben weer een mooi en druk jaar gehad. Wij hebben onder andere diverse speeltoestellen gemaakt en kunstgras gelegd. Uiteraard hebben wij weer mooie tuinen gemaakt. Onder andere in Boskoop, Waddinxveen, Zoetermeer en Alphen/d Rijn, hebben wij veel mensen blij mogen maken. Mensen blij, wij blij!

2018
Wij kijken terug op een prima en druk jaar, wij vinden het leuk om te zien dat mensen weer graag een mooie tuin willen, en daar ons het vertrouwen in geven. Vorig jaar hebben wij veel straatwerk gedaan in Rijswijk, Pijnacker en Scheveningen. Een achtertuin opgeknapt op de Zijde in Boskoop, dit jaar wordt daar nog verder aan gewerkt. Zo hebben wij ook verschillende achtertuinen gemaakt in Gouda, Hazerswoude, Oegstgeest en Wassenaar. In Alphen a/d Rijn heeft Spee Boskoop een Houten Terras gerealiseerd en bij een tuincentrum een kas opnieuw bestraat. In Amsterdam een dakterras en binnentuin betegeld, in de Meern een riool gerepareerd en ja, in Valkenswaard en Den Haag kunstgras aangelegd in diverse speeltuinen, dat is een vak apart. Zoals u ziet een aardig rondje 'Nederland'. Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende offerte en ik kom graag langs om samen met u mee te denken over uw tuin, en het helemaal naar uw wensen te maken. Tenslotte is een tuin het visitekaartje van uw huis!

2017
Dit jaar, begin januari goed begonnen. Een groot straatwerk in Scheveningen. Daar hebben we een kruising aangelegd met gebakken 10-duimers. Halverwege het volgende werk een entree voor een bedrijfspand in Rijswijk begon het, Ja hoor.. te vriezen. Na nog een dag in de vrieskou gewerkt te hebben zat de vorst in de grond en had ik nog anderhalve week verplichte vakantie. Vorige week het straatwerk in Rijswijk verder afgemaakt. Nu verder in Pijnacker met straatwerk in een woonwijk. Afgelopen vrijdag werk voorbereid voor een mooie klus op het Noordeinde in Boskoop. Hier maak ik de sierbestrating van een tuin in orde. De opdrachten gaan al met al weer binnenstromen. Een goed begin van 2017. Ik heb er weer zin in. Bel of mail me gerust voor een vrijblijvende offerte, of neem een kijkje op mijn Facebook pagina.

2016
Een fijn druk jaar geweest! Mooie tuinen gemaakt en tevreden klanten en aannemers achtergelaten. Op naar het nieuwe jaar, Fijne feestdagen en een sierlijk 2017 toegewenst. Erwin Spee
De prunis struiken heb ik neergezet op de erfgrens van de kavel. Inmiddels ben ik begonnen met palen slaan om daar schanskorven tussen te bevestigen. Omdat de klant nog niet zo'n haast heeft, ga ik hier af en toe mee verder. Een leuk gesprek gehad met M. van der Salm van www.livingluxury.nl Kijk gerust eens op zijn site, hij heeft erg mooie producten voor in de tuin. Intussen hebben we alweer diverse projecten afgerond in Hazerswoude, Nieuwerkerk, Capelle a/d IJssel, Waddinxveen, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn en Boskoop. Deze week rond ik een tuin af in Zoetermeer en begin ik aan de bestrating van een achtertuin in Boskoop, vervolgens staat er alweer een grote achtertuin gepland in Zoetermeer en in Boskoop. Tussendoor ga ik nog 3 weken aan de slag voor K. Vurens. Al met al lekker druk..!
Een aantal weken geleden ben ik begonnen met 'Project Breedijk' in Waddinxveen. Op dit stuk kavel komt straks een chalet te staan. Omdat de grond vrij drassig is, ben ik begonnen met het aanleggen van drainage. De buurman van de kavel kwam vertellen dat hij tijdens het regenen al heeft gezien dat de drainage goed werkt! Vervolgens gaan we schuttingen plaatsen van Douglas hout en een heg aanleggen van prunis struiken. Het aanleggen van de parkeerplaats doe ik d.m.v. splitplaten.